Ruilen en/of retourneren

Retourvoorwaarden Style by Birgit h/o Empress of Heels


U heeft het recht uw bestelling binnen 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren en retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief de verzendkosten van de order gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via contact@empressofheels.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na ontvangst van uw retour terugstorten.

Retourvoorwaarden:

Terugsturen is alleen mogelijk wanneer de schoenen:

Niet beschadigd zijn, niet gedragen en voorzien van originele verpakking en kaartjes. Het passen van schoenen valt hier niet onder.

Binnenshuis, bij voorkeur op een zachte ondergrond, zijn gepast, indien dit niet het geval is worden schoenen niet retour genomen.

Er niet geprobeerd is een gebrek te herstellen.

Het verzendrisico en de kosten voor het retourneren liggen bij de koper.

Items die buiten de retourtermijn vallen worden NIET terug genomen.

Onvoldoende of niet gefrankeerde zendingen worden door ons niet aangenomen.

Indien niet aan de retourvoorwaarden is voldaan, behouden wij het recht om zendingen terug te sturen en de verzendkosten in rekening te brengen.

Garantie:

Wij bieden geen garantie op de hak, steentjes, pailletten, knopen en ritsen.

Houd er rekening mee dat er geen uitzonderingen worden gemaakt.