Veel gestelde vragen

Veel gestelde vragen

Hoe kan ik betalen?
Empress of Heels heeft diverse betaalmogelijkheden, deze worden hieronder kort beschreven.

Bankoverboeking:
Maak het verschuldigde bedrag (aankoopbedrag + verzendkosten) over naar de bankrekening van Empress of Heels. Vermeld hierbij je naam, naam schoen en schoenmaat. Orders worden verzonden zodra de betaling bij ons binnen is gekomen. U ontvangt de bankgegevens van ons per e-mail na het ontvangen van uw order.

PayPal:
Via PayPal kan u met uw creditcard of PayPal account betalen, meer informatie over PayPal vindt u hier https://www.paypal.com/nl/webapps/mpp/home

Creditcard:
U kunt met een VISA, MasterCard of American Express card betalen. De chip en pincode heb je bij een aankoop op internet niet nodig. Wel het uitgebreide nummer dat op de kaart staat gedrukt. Dit nummer kan 13 tot 16 getallen bevatten.
Daarnaast moet je bij een bestelling op internet de vervaldatum van de creditcard invullen. Ook deze staat op de kaart gedrukt. Je ziet een maand en een jaar, bijvoorbeeld 12/21. Dit betekent dat de kaart geldig is tot december 2021.
Dan is er nog de validatiecode, ook wel CVV genoemd. Bij Visa en Mastercard bestaat deze code uit drie getallen. Deze staan vermeld op de achterkant van de kaart, naast je handtekening.
Ook hier wordt bij een online aankoop naar gevraagd.
In Nederlandse webshops kan het zijn dat je de scanner of cardreader van de bank moet gebruiken na het invullen van deze gegevens.

IDeal:
Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U betaalt via de mobiel bankieren app of de internetbankieromgeving van uw eigen bank. iDEAL is namelijk een directe online overboeking van uw bankrekening naar de bankrekening van een ondernemer. Onze animatie laat u snel zien hoe iDEAL precies werkt.

Garantie:
Voor alle artikelen die je bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten.

BTW:
Alle genoemde prijzen in de webshop zijn inclusief 21% BTW.

Heb je ook een fysieke winkel?
Nee, om de kosten laag te houden heeft Empress of Heels alleen een webwinkel.

Wanneer wordt mijn bestelling verzonden?
Alle bestellingen worden op werkdagen binnen 24 uur verzonden. Bestellingen die op zaterdag, zondag of feestdagen worden geplaatst, worden de eerst volgende werkdag verzonden.

De bestellingen worden via PostNL of DHL verzonden, u ontvangt na verzending een Track&Trace code. PostNL of DHL zal het pakket, indien u niet thuis bent op de dag van levering, nogmaals aanbieden. Bent u wederom niet thuis dan ligt het pakket nog 2 weken voor u klaar bij een PostNL punt bij u in de buurt.

Kan ik ook ruilen of retourneren?
Natuurlijk kan je een product ruilen of retourneren, klik hier voor het retourbeleid.

Hoe bepaal ik de juiste schoenmaat?
Klik hier voor de maattabel.

Mijn vraag staat er niet bij:
Neem contact met ons op, je vraag zal zo spoedig mogelijk worden beantwoord.